Termékeink

Kosár tartalma

+Bővebben

Miért érdemes regisztrálni?

  • 1 év helyett 3 év garanciát adunk a nálunk vásárolt hangszerekre
  • Elsők között értesülhet akcióinkról (amennyiben feliratkozik hírlevelünkre).
  • Részt vehet az internetes aukcióinkon
  • Vásárolhat a webáruházunkban

Magunkról

Az Inter Music Hangszerüzletet 2006-ban azzal a céllal indítottuk, hogy a Dél-Dunántúli régióban élő fúvószenészek és zenekarok igényeit gyorsan és helyben ki tudjuk szolgálni, anélkül hogy messzire kelljen utazni. Mivel üzletünk a régió egyetlen fúvóshangszerekre és tartozékokra szakosodott szaküzlete, egyre több zenész talál meg bennünket, akiket igyekszünk udvarias kiszolgálás mellett szükség esetén hasznos tanácsokkal is ellátni. Üzletpolitikánkat nem a gyors haszonszerzés, hanem az elégedett, visszatérő vásárló jellemzi, ezért igyekszünk elérhető árakon dolgozni.
 
Annak érdekében, hogy minden korosztály igényeinek megfelelően tudjon választani, kínálatunkban a tanulóhangszerektől a professzionális hangszerekig minden megtalálható, illetve megrendelhető

Ha valamilyen kiegészítőre vagy tartozékra van szüksége, nem kell többet heteket, hónapokat várnia, hogy megrendeljék Önnek. Mivel szakbolt vagyunk, gyakrabban rendelünk olyan gyártóktól és nagykereskedésektől akik kizárólag fúvóshangszerekkel és tartozékokkal foglalkoznak.

Amennyiben szeretné megajándékozni zenész barátját, ismerősét akkor üzletünkben sok érdekes zenei témájú ajándéktárgy között válogathat.

Facebookon is elérhet minket: http://www.facebook.com/intermusic.hu