Termékeink

Kosár tartalma

+Bővebben

Miért érdemes regisztrálni?

  • 1 év helyett 3 év garanciát adunk a nálunk vásárolt hangszerekre
  • Elsők között értesülhet akcióinkról (amennyiben feliratkozik hírlevelünkre).
  • Részt vehet az internetes aukcióinkon
  • Vásárolhat a webáruházunkban

Regisztráció

E-mail cím(*)
Jelszó(*)
Jelszó megerősítése(*)
Név(*)
Felhasználónév(*)
Telefonszám(*)
Bolti áraink a weboldalon található áraktól eltérhetnek!

 
Internetes vásárlási feltételek:
  
Regisztráció
Web áruházunkban történő vásárlásnak előfeltétele egy előzetes regisztráció! Regisztráció esetén a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Az Adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és a szállító cég kivételével harmadik félnek nem adjuk meg.
A helytelenül megadott adatok módosítására lehetőség van belépést követően a kosár alatt megjelenő regisztrált névre kattintás után. A személyes adatok, szállítási adatok módosíthatóka, másik jelszó beállítása is ugyanezen a felületen lehetséges. 

 
 
Vásárlás a web áruházban
Regisztráció után, adja meg felhasználó nevét és jelszavát a bejelentkezéshez, és máris válogathat kínálatunkból. Miután a kosárba tette a kiválasztott termék(ek)et, fizetési módot választhat. Sikeres vásárlás esetén egy visszaigazolást küldünk arra az e-mail címre, melyet a regisztráció alkalmával adott meg. A megrendelt termék(ek) státusza belépést követően nyomonkövethető a Rendelések fülön. 
Ha a kiválasztott termék(ek) nincsenek raktáron, akkor azok várható szállítási idejéről  e-mailben értesítjük, ezt követően eldöntheti, hogy így is igényt tart-e a megrendelt termékekre, vagy eláll a vásárlástól.
Web áruházban történt vásárlás esetén lehetőség van arra is, hogy megrendeléskor eltérő szállítási és számlázási címet adjon meg, így akár ajándékot is küldhet ismerősének.
Az Inter-Music Bt. fenntartja magának az árváltoztatás jogát, de erről minden esetben tájékoztatjuk a vásárlót még a számla kiállítása előtt.
 
 
Fizetési módok

  • készpénzzel üzletünkben
  • utánvéttel (a kézbesítőnek személyesen kell kifizetni) (Szállítási díjak lent!)
  • átutalással (Átutalás esetén a megjegyzés rovatba kérjük, írja be a visszaigazoláson szereplő sorszámot!)
Átutalásos fizetés esetén egy visszaigazoló lapot küldünk e-mailben arra a címre, amit Ön a regisztráció alkalmával megadott. A visszaigazoló lap tartalmazza a cég nevét és a bankszámlaszámot, ahová a számla végösszegét utalni tudja. A megjegyzés rovatba kérjük, minden esetben írja be a visszaigazolás sorszámát, így könnyebb az átutalás beazonosítása, és elkerülhetőek a félreértések. A megvásárolt termékeket (az eredeti számlával együtt) a számlánkra megérkezett pénzt követően két munkanapon belül kiszállítjuk. 
 
 
Elállási jog: 
A vásárlót 14 napos elállási jog illeti meg  minden árura vonatkozóan, amely nem nyerte el tetszését. A visszavételi garancia kizárólag az internetes boltban vásárolt árura vonatkozik, továbbá nem vonatkozik azokra a termékekre, melyeket speciálisan az ügyfél kívánságára rendeltünk meg. Visszavételi garanciánk csak a sértetlen, tartozékaival saját dobozába visszacsomagolt termékekre érvényes, az állapot meghatározásból eredő használat során felmerülő értékcsökkenés a vásárlót terhelheti. A termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik, szokásos fuvarozási módtól való eltérés esetén, a többletköltség is. A visszaküldött terméket ne küldje utánvétellel, mert azt nem áll módunkban átvenni. Elállási idő szerződéskötéstől illeti, illetve a termék átvételétől számított 14 napig érvényesíthető, elállás esetén szükséges erre vonatkozó nyilatkozatot tenni a vásárlónak, melyet 14 napon belül kell eljuttatni az üzlet számára, a nyilatkozattétel időpontjától számítottan azonnal, de legkésőbb 14 napon belül kell vissza juttatni a vásárolt terméket. A termék ára 14 napon belül visszafizetésre kerül, a vásárló által igénybe vett fizetési móddal. 
Elállási nyilatkozanak a következőket kell tartalmaznia a 45/4014 (II.25.) Korm. rendelet 2. melléklete alapján: 
- címzett
- elállási gyakorlás kijelentése a termék megnevezéssel
- szerződéskötés!termék átvétel időpontha
- vásárló neve
- vásárló címe
- vásárlók aláírás (papíralapú nyilatkozat esetén)
- keltezés
 
 Jótállás: 
 
V
ásárló és vállalkozás között szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatosság és jótállási igények intézésének eljárási szabályaira vonatkozó előírásokat a 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet tartalmazza.  


Szállítás
Webáruházban történt vásárlás esetén, a raktáron lévő termékeket (átutalás esetén a számlánkra megérkezett pénzt követően) két munkanapon belül kiszállítjuk.
A szállítást végző cég hibájából adódó késésekért felelősséget nem tudunk vállalni!
 Belföldi szállítási díjak Banki előre utalás esetén Utánvéttel
0 - 500 g 1 300 Ft 1 800 Ft
500 - 2000 g 1 500 Ft 1 800 Ft
2 - 5 kg 1 700 Ft 2 100 Ft
5 - 10 kg 1 900 Ft 2 300 Ft
10 - 20 kg 2 200 Ft 2 600 Ft
 
20 000 Ft felett a fizetés csak banki utalással történhet!

20 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás költségeit mi álljuk!


Panaszkezelés:
Panasz esetln kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletünkkel, telefon vagy e-mail elérhetőségünkön nyitvatartási időnkben - melyek megtalálhatóak weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt - a lehető leggyorsabb megoldás érdekében.
Fogyasztói jogvita esetén a vásárló jogában áll a Baranya Megyei Békéltető Testülethez fordulni. (Székhely postai címe: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Baranya Megyei Békéltető Testület, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.)
Fogyasztói problémák kezelésére az Európai Bizottság által műkdtetett európai online vitarendezési platform használható, mely a következő linkkel elérhető:

https://ec.europa.eu/consumers/odr


Cégnév: Inter-Music Bt.
Székhely: Magyarország 7631 Pécs, Kispostavölgyi út 98.
Cégjegyzékszám: 02-06-065407
Nyilvántartásba vevő szerv: Baranya Megyei Cégbíróság
Adószám: 20099208-2-02

Tárhelyszolgáltató neve: Paszinger Zoltán László EV. 
Tárhelyszolgáltató székhelye: 2146 Mogyoród, Fóti u. 27. 
Tárhelyszolgáltató e-mail címe: info@web-pro.hu