Termékeink

Kosár tartalma

+Bővebben

Miért érdemes regisztrálni?

  • 1 év helyett 3 év garanciát adunk a nálunk vásárolt hangszerekre
  • Elsők között értesülhet akcióinkról (amennyiben feliratkozik hírlevelünkre).
  • Részt vehet az internetes aukcióinkon
  • Vásárolhat a webáruházunkban

Regisztráció

E-mail cím(*)
Jelszó(*)
Jelszó megerősítése(*)
Név(*)
Felhasználónév(*)
Telefonszám(*)
Bolti áraink a weboldalon található áraktól eltérhetnek!

 
Internetes vásárlási feltételek:
  
Regisztráció
Web áruházunkban történő vásárlásnak előfeltétele egy előzetes regisztráció! Regisztráció esetén a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Az Adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és a szállító cég kivételével harmadik félnek nem adjuk meg.

 
 
Vásárlás a web áruházban
Regisztráció után, adja meg felhasználó nevét és jelszavát a bejelentkezéshez, és máris válogathat kínálatunkból. Miután a kosárba tette a kiválasztott termék(ek)et, fizetési módot választhat. Sikeres vásárlás esetén egy visszaigazolást küldünk arra az e-mail címre, melyet a regisztráció alkalmával adott meg.
Ha a kiválasztott termék(ek) nincsenek raktáron, akkor azok várható szállítási idejéről  e-mailben értesítjük, ezt követően eldöntheti, hogy így is igényt tart-e a megrendelt termékekre, vagy eláll a vásárlástól.
Web áruházban történt vásárlás esetén lehetőség van arra is, hogy megrendeléskor eltérő szállítási és számlázási címet adjon meg, így akár ajándékot is küldhet ismerősének.
Az Inter-Music Bt. fenntartja magának az árváltoztatás jogát, de erről minden esetben tájékoztatjuk a vásárlót még a számla kiállítása előtt.
 
 
Fizetési módok

  • készpénzzel üzletünkben
  • utánvéttel (a kézbesítőnek személyesen kell kifizetni) (Szállítási díjak lent!)
  • átutalással (Átutalás esetén a megjegyzés rovatba kérjük, írja be a visszaigazoláson szereplő sorszámot!)
Átutalásos fizetés esetén egy visszaigazoló lapot küldünk e-mailben arra a címre, amit Ön a regisztráció alkalmával megadott. A visszaigazoló lap tartalmazza a cég nevét és a bankszámlaszámot, ahová a számla végösszegét utalni tudja. A megjegyzés rovatba kérjük, minden esetben írja be a visszaigazolás sorszámát, így könnyebb az átutalás beazonosítása, és elkerülhetőek a félreértések. A megvásárolt termékeket (az eredeti számlával együtt) a számlánkra megérkezett pénzt követően két munkanapon belül kiszállítjuk. 
 
 
Visszavételi garancia
Hogy Ön 100%-os biztonsággal rendelhessen, minden árura, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszését, 8 nap visszavételi garanciát nyújtunk. A visszavételi garancia kizárólag az internetes boltban vásárolt árura vonatkozik, továbbá nem vonatkozik azokra a termékekre, melyeket speciálisan az ügyfél kívánságára rendeltünk meg. Visszavételi garanciánk csak a sértetlen, tartozékaival saját dobozába visszacsomagolt termékekre érvényes! A termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik. A visszaküldött terméket ne küldje utánvétellel, mert azt nem áll módunkban átvenni. A termékkel együtt szükséges visszaküldeni a vásárlást igazoló számlát, melynek hátoldalára írja rá a számlaszámot, amelyre a visszafizetendő összeg átutalását kéri, és mi 10 munkanapon belül visszautaljuk Önnek a vételárat.
 
 
Szállítás
Webáruházban történt vásárlás esetén, a raktáron lévő termékeket (átutalás esetén a számlánkra megérkezett pénzt követően) két munkanapon belül kiszállítjuk.
A szállítást végző cég hibájából adódó késésekért felelősséget nem tudunk vállalni!
 Belföldi szállítási díjak Banki előre utalás esetén Utánvéttel
0 - 500 g 1 300 Ft 1 800 Ft
500 - 2000 g 1 500 Ft 1 800 Ft
2 - 5 kg 1 700 Ft 2 100 Ft
5 - 10 kg 1 900 Ft 2 300 Ft
10 - 20 kg 2 200 Ft 2 600 Ft
 
20 000 Ft felett a fizetés csak banki utalással történhet!

20 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás költségeit mi álljuk!